Ennakkoäänestyspaikat valittu – ennakkoon pääsee äänestämään 13 eri paikassa

Espoon keskusvaalilautakunta on valinnut yhteensä 13 ennakkoäänestyspaikkaa ympäri Espoota. Mikäli vaalit nyt järjestetään kesällä 13.6.2021, pääsee ennakkoon äänestämään 26.5. – 8.6.2021 välisenä aikana.

Pääosin ennakkoäänestyspaikat tulevat olemaan arkisin auki 09-20, lauantaisin 10-16 ja sunnuntaisin 12-16. Pieniä paikkakohtaisia poikkeuksiakin löytyy – esimerkiksi Kalajärven palvelutorin ennakkoäänestyspaikkaa pidetään auki arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-14.

Kokonaan uusia ennakkoäänestyspaikkoja löytyy viisi kappaletta, joissa osassa mahdollistetaan myös ulkonaäänestäminen.

Uusina äänestyspaikkoina nähdään Tapiolan asiointipisteen äänestyspaikka Ainoassa, kongressikeskus Dipoli, missä on myös ulkoäänestysmahdollisuus riskiryhmiin kuuluville, Metro Areena, Leppävaaran ja Espoonlahden urheilupuistot.

Näiden lisäksi äänestämään pääsee Matinkylän Isossa Omenassa, Espoonlahden Pikkulaivassa, Leppävaaran Sellossa, Espoontorilla Espoon keskustassa, Kalajärven palvelutorilla, Viherlaakson ja Kauklahden kirjastoissa sekä Olarin Prismassa.

Äänestyspaikkalistan toimitti Espoon Uutisvirralle Espoon kaupungin keskusvaalilautakuntaan kuuluva henkilö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: