Espoo etsii kahvilayrittäjiä Rantaraitille – tarjouskilpa käyntiin ensi viikolla

Espoon kaupunki on avaamassa tarjouskilpailun rantaraitin varrelle perustettaville ravintoloille ja kahviloille. Tavoitteena on kohentaa rantaraitin palvelutarjontaa ja löytää pidempiaikaisia ravintolakumppaneita kaupungille. Maksimivuokra-ajaksi on suunniteltu 25 vuotta.

Avoimia tontteja pyritään täyttämään Soukanrannassa, Toppelundissa ja Otsolahdessa. Kaupunki näkee Otsolahden tontin arvokkaimmaksi, määritellen alueen hinnaksi noin 700 euroa per kerrosneliömetri. Soukanrannassa on halvin tontti, jonka pääoma-arvoksi on määritelty 420 euroa per kerrosneliömetri.

Vuosivuokraksi arvioidaan noin 6 prosenttia alueen hinnasta ja kaupunki on varautunut tukemaan uusia hankkeita vaatimalla vain 75 prosenttia koko vuokrasta ensimmäisen kahden vuoden osalta. Hakijoille annetaan mahdollisuus esittää oma arvionsa vuokratonttien hinnoista.

Soukanlahteen sijoitettu tontti löytyy paikallisen venekerhon tilojen läheisyydestä. Soukanlahdentieltä. Toppelundissa suunniteltu tontti löytyy Mellstenintiellä sijaitsevan päiväkodin naapurista. Otsolahden tontti on suunniteltu Otsolahdenpolun varrelle, Leimuniityn reunalle, aivan Otsolahden rantaan.

Tarjouskilpailu alkaa 29.3.2021 ja se pidetään avoimena 10.6.2021 asti. Espoo tulee painottamaan valinnassa hanke-esitysten taloudellisia edellytyksiä, suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta sekä aiempaa alan kokemusta. Lisäksi valinnassa otetaan huomioon rakennuksen energiatehokkuus ja muita kestävän kehityksen mukaisia tekijöitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: