Dosentin kynästä: Elämälle ja erityisesti Annika Saarikolle kiitos!

Kuinka iloitsinkaan tänä aamuna kun luin Annika Saarikon (kesk) kannanoton Helsingin Sanomista. Elämälle kiitos! Kiitos, kiitos, lämmin kiitos!

Suomen pitää joka vuosi saada 10 000 työperäistä siirtolaista asumaan tänne. Saarikko aikoo ilmeisesti asuttaa tyhjenevän suomalaisen maaseudun näillä siirtolaisilla! Kiitos siitä!

Mikä ylenpalttinen riemu – Keskusta ei olekaan unohtanut omia kannattajiaan maaseudulla. Kiitos siitä!

Annika on reilu. Hän on valmis lopettamaan turpeentuotannon, nöyrtymään autolla ajamisen vähentämiseen kun vihreät niin vaativat ja yleensäkin tinkimään turhasta hiilijalanjälkiä tuottavasta elinkeinoelämästä syrjäseuduilla.  Kiitos siitäkin! Elämälle kiitos! Mutta ei asukkaista! Kiitos keskusta! Kiitos Annika!

Aikoinaan silloisen pääministeri Juha Sipilän (kesk) puhe vuonna 2015 aiheutti valtavan ryntäyksen tänne. Sipilä lupasi oman asuntonsa tulijoille. Nyt odotetaan sitä, että ”Sipilä-aallon” lisäksi tänne rynnistää ”Saarikko-aalto”. Kiitos Annika! Kiitos keskusta! Voin kuvitella mielessäni kuinka pakolaiskeskusten ihmistransporteeraukseen erikoistuneet ihmisystävät, nuo kultaketjuin varustetut ihmisvirtojen ammattilaiset viestittävät tätä ilosanomaa eteenpäin! More money! Empty Finnish countryside!

Kalliit älykännykät piipittävät radioaalloilla aina Zairesta Zimbabween ja Kuala-Lumpurin perukoille saakka. Siellä käy vilske ja vilinä! Jokainen töötti toistaa hyvää evankeliumia pohjoisesta maasta, joka haluaa ”työperäisiä muuttajia”. Miljoonat ihmiset toistavat se ja katsovat toisiaan kostein silmin!

Suomen suunta on auki! Kiitos siitä! Kiitos keskusta! Kiitos Annika!

Dosentin kynästä -palsta on Helsingin yliopiston dosentti, perussuomalaisten varakansanedustaja ja median moniottelija Arto Luukkasen säännöllisen epäsäännollinen kolumnipalsta Espoon Uutisvirrassa.

Toimitus vastaanottaa ja julkaisee mielipidekirjoituksia ja poliittisia julkilausumia koko politiikan sateenkaaren alta erittäin mielellään. Toimituksemme sähköpostiosoite löytyy osoitteesta toimitus@espoonuutisvirta.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: