JULKILAUSUMA: Nihtisillan vastaanottokeskus muutettava asunnottomien tukikeskukseksi

Kuvituskuva: Wikimedia Commons, BY-CC 4.0

Maahanmuuttovirasto on ilmoittanut lopettavansa toiminnan Espoon Nihtisillan vastaanottokeskuksessa. Espoon Perussuomalaiset vaativat, että vastaanottokeskuksesta tehdään asunnottomien ja syrjäytyneiden avunantokeskus!

Luona Oy:n pyörittämän, 450-paikkaisen vastaanottokeskuksen toiminta lakkaa 30.6.2021 mennessä. Samaan aikamääreeseen mennessä ilmeisesti vastaanottokeskuksen asukkaille on ehtinyt löytyä asunnot Espoosta tai heidät on sijoitettu muualle.

Espoon Perussuomalaiset vaatii Espoon kaupungin ottavan ohjat käsiinsä ja auttavan hädässä olevia asunnottomia ja syrjäytyneitä espoolaisia!

Nihtisillan vastaanottokeskuksessa on kaikki fasiliteetit kunnossa ja valmiina käyttöön. Suurin työ tehdä paikasta hätämajoitusasumiseen sopiva on jo tehty valmiiksi!

Olisi suurinta tuhlausta antaa valmiiksi tehdyn työn mennä täysin hukkaan!

Espoon Perussuomalaiset ry

Toimitus julkaisee kaikki sille lähetetyt julkilausumat sellaisenaan espoolaisilta paikallispuolueilta. Poliittiset julkilausumat eivät edusta toimituksen poliittista linjaa millään tavalla, vaan ne ovat puolueiden omia.

Espoon Uutisvirta vastaanottaa poliittisia julkilausumia puolueilta ja mielipidekirjoituksia kunnallisvaaliehdokkailta sähköpostitse osoitteessa toimitus@espoonuutisvirta.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: