Ehdokkaan kynä: Maahanmuuttajajengien ongelmia ei pidä kuitata ”oireiluna”

Suomessa on viime aikoina käyty keskustelua maahanmuuttajajengien aiheuttamista ongelmista. On erikoista, että valtamedia ja ”tutkijat” kuittaavat kaiken ”oireiluna”.

Ajatellaanpa asiaa hiukan tarkemmin. Kun henkilö saapuu Suomeen ja hakee turvapaikkaa, hän on tullut useimmiten usean Euroopan maan läpi. Vaikka hän ei saisikaan turvapaikkaa, hän voi saada jäädä Suomeen, jos lähtömaa ei ota häntä vastaan.

Suomessa on asumisperusteinen sosiaaliturva, joten käytännössä tulokas saa hyvin nopeasti asunnon ja kalusteet. Jos hänellä on lapsia, lapset pääsevät kouluun. Koulussa kunta maksaa oman uskonnon opetuksen, kouluruoan, kirjat ja laadukkaan opetuksen.

Maailmalla nykyään kullan hinnoissa liikkuvaa luksustuotetta, maailman puhtainta juomavettä tulee hanasta. Pihalla saa leikkiä ja hengittää maailman puhtainta ilmaa. Jos tulee pipi, kouluterveydenhuolto tai kunnan terveydenhuolto auttavat. Tukia, apua ja hoivaa saa loputtomiin.

Lopuksi luvassa on eläke, vaikkei olisi tehnyt päivääkään työtä. Vaikka tekisi rikoksen, saa pienet rapsut. Jos on ensikertalainen, istuu vain puolet. Mikäli tekee paljon rikoksia, saa paljousalennusta. Sosiaalitädit ymmärtävät loputtomiin.

Kansalaisuus tulee kuin apteekin hyllyltä, kunhan on asunut maassa viitisen vuotta. Jos tulee jotain ongelmia, voi aina syyttää rasismia. Jos haluaa, voi matkustaa lähtömaahansa lomalle. Kukaan ei pakota mihinkään.

Kysynkin nyt: Missä maailman maassa saa tällaista täysihoitoa? Onko uskottavaa, että tällainen täysihoito saa ”oirehtimaan”?

Pia Polviander
Kuntavaaliehdokas, Perussuomalaiset
piapolviander@gmail.com

Ehdokkaan Kynä -palsta on avoin kaikille espoolaisille kuntavaaliehdokkaille, väristä ja puolueesta riippumatta. Ne eivät edusta Espoon Uutisvirran linjaa millään tasolla, vaan jokaisesta tekstistä vastaa ehdokas itse.

Kuntavaaliehdokas, jos haluat oman kirjoituksesi Ehdokkaan Kynä -palstalle, laita tekstisi sähköpostilla osoitteeseen toimitus@espoonuutisvirta.fi! Pidätämme oikeuden pätkiä pidempiä kirjoituksia – ohjemittana on noin 2 000 merkkiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: