Lahnuksen mysteeri hämmentää – Minne katosi 79-vuotias Seppo?

Kesäinen perjantai oli kääntymässä iltaan, kun 79-vuotias Seppo lähti Kalajärvellä 21.8.2020. Lenkki kävi jossain vaiheessa Lahnuksen Shellin pihan kautta, minkä jälkeen siniseen teepaitaan ja mustiin housuihin sonnustautunut mies katosi kuin tuhka tuuleen.

Seppo tallentui katoamisiltanaan Kalajärven K-Marketin valvontakameraan.
Kuva: Valvontakamera, Kalajärven K-Market
Seppo oli kadotessaan 79-vuotias.
Kuva: seppo.eu

Poliisi ja vapaaehtoinen etsintäpalvelu etsivät Seppoa jo katoamisiltana, mutta mies pysyi kadoksissa. Sittemmin Sepon etsintään on liittynyt Pääkaupunkiseudun etsintä ry, joka on tutkinut alueen vesistöjä omalla kalustollaan.

— Outoa tässä tapauksessa on se, ettei Seposta ole yhtään varmaa havaintoa tuon Lahnuksen Shellin jälkeen, kommentoi Pääkaupunkiseudun Etsintä ry:n puheenjohtaja Jenni Sundell.

Sepon omaiset eivät usko miehen enää olevan elossa, mutta heille olisi tärkeää selvittää, mitä läheiselle miehelle oikein tapahtui.

— Huonot merkithän tässä on ilmassa, kun Sepolla oli mukanaan vain vähän käteistä ja kotiavaimet, mutta ei kännykkää, Sundell kertoo.

— Näin meidän näkökulmasta uskomme, että Sepolle on tapahtunut jokin onnettomuus esimerkiksi hankalassa maastossa. Toinen vaihtoehto on, että Seppo on hakenut suojaa jostakin pimeän tultua.

Pääkaupunkiseudun Etsintä on jatkanut Sepon etsintää vapaaehtoisvoimin koko syksyn, tarkistaen pienimmätkin vihjeet. Keväällä etsintää on tarkoitus jatkaa, mikäli jotain uutta Seposta ilmenee.

— Kalajärven, Röylän ja Lahnuksen alueiden asukkaiden pitäisi nyt tarkistaa tonttinsa ja ulkorakennuksensa. Seppo ei oletettavasti ole missään helposti näkyvällä paikalla, joten erityisesti ojat, kuopat, kuusien ja pressujen aluset kannattaa käydä tarkistamassa, Sundell toteaa.

Seppo-havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 413 031. Akuutissa tilanteessa yhteyden voi ottaa myös hätänumeroon 112.

Korjaus, kello 11.11: Valvontakameran kuva on Kalajärven K-Marketin pihasta, ei Lahnuksen Shelliltä, kuten aiemmin jutussa luki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: