Tervetuloa Espoon Uutisvirtaan!

Espoon Uutisvirta on objektiivisesti Espoon asioita seuraava uutismedia espoolaisilta espoolaisille. Esittelemme verkkolehdessämme espoolaisia, espoolaista päätöksentekoa ja -tekijöitä, espoolaisia ilmiöitä ja tapahtumia.

Jos aiheeseen liittyy Espoo, me voimme tehdä siitä jutun!

Toimituksemme on avoin ideoille ja kirjoittajille – mikäli sinulla on jokin hyvä jutunaihe tai haluat itse tarjota juttua julkaistavaksi, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimitus@espoonuutisvirta.fi tai yhteydenottolomakkeemme kautta, niin keskutellaan.

Toimimme ainakin alkuun vapaaehtoisvoimin, mutta juttujemme kohdalla pyrimme noudattamaan aina hyvää journalistista tapaa ja mahdollisimman objektiivista ja avointa lähestymistapaa.

Journalistisen avoimuuden nimissä kerrottakoon, että päätoimittaja Lauri Pajunen on mukana Espoon Perussuomalaisissa ja hän on myös puolueen kuntavaaliehdokkaana. Luotamme siihen, että lukija osaa itse tulkita, miten tämä vaikuttaa hänen tekemiinsä juttuihin vai vaikuttaako lainkaan.

Espoon Uutisvirran tarkoitus ei missään nimessä ole tarkoitus olla vain Perussuomalaisille tarkoitettu verkkojulkaisu, vaan ovemme ovat auki kaikille. Jos juttusi käsittelee Espoota, olemme kiinnostuneita siitä, puoluekirjaa katsomatta.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: